Webordering

Onze

diensten

 

 

Internationaal Koerier

internationaal vervoer

Per koerier een zending internationaal vervoeren? Met de internationale koerier arriveert uw zending snel in vrijwel alle delen van Europa. Ook 's nachts, in het weekend of op feestdagen staat een koerier van KDB Sneltransport voor u gereed. Uw transporten worden in heel Nederland afgehaald en rechtstreeks, zonder overslag afgeleverd.
Uw specialist voor het vervoeren van tijdkritische leveringen waar ook in Europa, en met onze service On Board Courier zelfs wereldwijd. Reeds jaren als koerier actief in de wereld van Onshore, ICT, Automotive, Offshore, Diving, Windpower, Energy, Dredging en de olieindustrie.
Of het nu scheeps of vliegtuigonderdelen zijn, computers, pharmaceutisch materiaal, beursmaterialen, auto-onderdelen, autoruiten? U belt 0111-484427 en de chauffeur gaat binnen 15 minuten voor u op pad.

 

 

Nachtdistributie

koerier nachtdisributie innight

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf het jaar 2006 is KDB Koeriers dagelijks actief in de nachtelijke Innight dienstverlening.
KDB Innight biedt met haar unieke samenwerkingsverband Innight xpress services sectorgerichte nachtdistributie oplossingen. Zendingen worden aan het einde van de werkdag rond 16:00 uur opgehaald en nog dezelfde nacht voor 07:30 uur afgeleverd. Met verschillende vormen van nachtdistributie biedt KDB Innight een uitstekende service.
Bedrijfstakken waarin nachtdistributie met name wordt toegepast zijn: ICT, telecom, repro, tandtechnische laboratoria, medische technologie, healthcare, installatietechniek, fotografie, zakelijke dienstverlening, automotive en agro.
Bij alle Innight Services wordt altijd gewerkt op contractbasis. Afleveradressen dienen van tevoren bekend te zijn, aangezien KDB Innight in het bezit moet zijn van de sleutels van de afleverlocatie. Dit kan een bedrijfspand zijn, garagebox, maar ook een buitenkluis, een serviceauto of een zeecontainer.

Meer diensten

die wij aanbieden zijn

Havenservice

havenservice

KDB Sneltransport is zeer goed bekend in een groot aantal havens: Oostende, Zeebrugge, Gent, Breskens, Terneuzen, Vlissingen, Yerseke, Stellendam, Rotterdam, Scheveningen, IJmuiden, Amsterdam, Den Helder, Oudeschild, Den Oever, Harlingen, Eemshaven, Delfzijl, Urk, Bremerhaven, Hamburg, Dagebüll enz. enz. wat voor u betekent dat er zonder lang zoeken snel geleverd kan worden.
Offshore, Salvaging, Energy, Oil, Dredging, Fisheries, Windpower,
We all know what you want!

 

Meer weten?

Xpress24

xpress24

Bij Express-24 is de prioriteit zeer hoog. Elke klant van KDB Sneltransport kan rekenen op een exclusief dedicated transport.
Uw voordeel? Snel, en het risico op verloren en/of beschadigde goederen wordt teruggebracht tot nul. Kortom, uw order is bij KDB Sneltransport in veilige handen: 100% gegarandeerd. U bent zeker van de professionele koeriersdienst die u verdient.
Binnen 60 minuten laden, en gegarandeerd binnen 24 uur geleverd, waar ook in Europa.

 

 

Meer weten?

On Board Courier

onboardcourier

Tijdkritisch materiaal? OBC is dan vaak de enige oplossing, Automotive onderdelen naar Korea... Hi-tech apparatuur uit Japan... Olie boorgereedschap naar de Emiraten... Compressor-onderdelen naar Egypte... Farmaceutische producten naar de USA... Autosleutel naar Spanje... De handzame zending wordt zonder omwegen afgehaald en direct op de eerst beschikbare vlucht als handbagage persoonlijk door onze koerier op bestemming gebracht, indien gewenst ook Last Mile "aan huis" op de eindlocatie in het land van bestemming. De oplossing is slechts één telefoontje verwijderd!

Meer weten?

Dit doen

wij ook

Distributie

Ook daar heeft KDB Sneltransport een passende oplossing voor.

De opkomst van E-commerce maakt dat de logistieke sector radicaal verandert. Logistieke ketens worden steeds groter opgezet. Verschillende termen, distributie, transport, logistiek, maar wat is het nou allemaal? Een leek gebruikt al deze termen gemakkelijk door elkaar. Maar voor wie een logistieke oplossing zoekt, is het wél prettig om de juiste term te gebruiken.

Transport is een onderdeel is van distributie. Het verplaatsen van producten naar de winkel of consument is immers ook een vorm van transport. In logistieke zin spreken we hier echter niet meer van transport maar van distributie. Vaak met producten van vele klanten en opdrachtgevers in één voertuig.

 
Distributie, transport, koerier en logistiek?

Om verwarring te voorkomen: logistiek is het algemene begrip waaronder zowel transport, koeriers en distributie vallen. Dat betekent dat zowel distributie als transport onder de noemer logistiek vallen. Werk wat met een koerier wordt verplaatst is meestal alleen voor één bepaalde klant. Ook wel besteld, of dedicated vervoer genoemd.

KDB Sneltransport werkt al jaren voor meerdere partners op contractbasis, dit tot volle tevredenheid van alle partijen. uw voordeel? De garantie van ons dat de transporten snel, correct, schadevrij, en op tijd word uitgevoerd met de zorg die u van ons mag verwachten.

Bagagevervoer

Bagagevervoer voor uw fietsvakantie of wandelkvakantie

www.bagagevervoer.com

Heb je geen zin in een volbeladen fiets? Laat ons het harde werk doen, bagagevervoer.com verzorgt alle bagage transfers voor uw vakantie. We verzorgen desgewenst ook uw reservering bij de hotels waar u wilt overnachten. Je fietst of wandelt van de ene overnachtingsplaats naar de andere zonder zware rugzakken, of dat er van alles aan je fiets hangt.

bagagevervoer.com zorgt met haar unieke werkwijze voor het bagagetransport. Dat is relaxed!

Vergeet PostNl of DHL

Bestel bezorging online