< p>

Webordering

Distributie, Transport, Vervoer, Koerier en Logistiek 0111-484427

Distributie

 

 

Distributie

Distributie

Ook voor uw distributie heeft KDB Sneltransport een passende oplossing

 

 

De opkomst van e-commerce maakt dat de logistieke sector snel verandert. Logistieke ketens worden steeds groter opgezet. Verschillende termen, distributie, transport, logistiek, maar wat is het nou allemaal? Een leek gebruikt al deze termen gemakkelijk door elkaar. Maar voor wie een logistieke oplossing zoekt, is het wél prettig om de juiste term te gebruiken.

Transport is een onderdeel is van distributie. Het verplaatsen van producten naar de winkel of consument is immers ook een vorm van transport. In logistieke zin spreken we hier echter niet meer van transport maar van distributie. Vaak met producten van vele klanten en opdrachtgevers in één voertuig.

 

Distributie, Transport, Koerier en Logistiek?

Logistiek is het algemene begrip waaronder zowel transport, koeriers, pakketdiensten en distributie vallen. Dat betekent dat zowel distributie als transport onder logistiek vallen. Werk wat met een koerier wordt verplaatst is meestal alleen voor één bepaalde klant. Ook wel besteld, of dedicated vervoer genoemd. Aanbieders zoals PostNL, DHL, GLS, DPD etc. zijn dus géén koeriersdiensten maar pakketdiensten.

KDB Sneltransport werkt al jaren voor meerdere distributiepartners op contractbasis, dit tot volle tevredenheid van alle partijen. Uw voordeel? De garantie van ons dat de transporten snel, correct, schadevrij, en op tijd word uitgevoerd met de zorg die u van ons mag verwachten.

 

Meer weten?