< p>

Webordering

Nationale & Internationale koeriersdienst, KDB Sneltransport

Internationaal

sneltransport

 

 

Autobahn

 

Wind Osprey  SiF Maasvlakte

 

Bjørn The Wolf, Eidfjord Noorwegen

 

 

Transport per internationale koeriersdienst?

 

 

 

Ontdek de Voordelen van een Internationaal Koeriersbedrijf voor een Snelle en Betrouwbare Bezorging. Onze daadkracht en toewijding reflecteert dagelijks in onze werkzaamheden. Wij organiseren het voor u!

 

Onmiddelijk vertrekt een koerier met uw order. Een pallet, document of exclusieve zending, en leveren deze dag of nacht binnen 24 uur voor u af in vrijwel alle delen van Europa.

Ook in het weekend of op feestdagen staan de allround koeriers van KDB Sneltransport 24/7 voor u klaar om uw verzending geheel op rolletjes te laten verlopen.

 

Uw transport wordt door heel Europa afgehaald en direct, zonder overladen afgeleverd. Dit betekend dat kwijt vrijwel onmogelijk is en transportschade tot nul is beperkt.

Bij KDB Sneltransport is hoe dan ook, uw transport standaard verzekerd tot een bedag van € 1.250.000,-

 

Uw oplossing voor het vervoer van uw tijdkritische transport voor geheel Europa, en met een On Board Courier zelfs wereldwijd.

 

Reeds jaren als dedicated koerier actief in de Maritieme sector, Offshore, Onshore, Rental, ICT, Food, Automotive, Valves en Safety's, Diving, Windpower, Energy, Dredging en Oil & Gasindustrie.


Of het nu een pallet Food betreft of een document, scheepslevering, vliegtuig, of auto-onderdelen? U belt ons en de chauffeur gaat binnen 15 minuten voor u op pad.

 

Meer weten?