Over Ons

Wij zijn KDB Sneltransport. Jouw spoedkoeriersdienst in Zeeland en ver daarbuiten

‘Michel is los!’
‘Waar is-ie?’
‘Zeebrugge.’
‘Kan hij daarna mooi door naar Vlissingen om die spares op te halen voor Engeland.’

Altijd verzekerd

100% betrouwbaar

Vaste contactpersoon

Koeriersdienst Zeeland

Spoed koeriersdienst Zeeland en ver daarbuiten

Die spares moeten zo snel mogelijk worden opgehaald in Vlissingen. En daarna meteen door naar Engeland. Maar na die Brexit… Alleen al de gedachte aan al het gedoe eromheen maakt je moe.

Kop op! Wij zijn er voor je. Wij halen én brengen. Supersnel. Zelfs naar Groot-Brittannië. Gas d’r op en gaan!

Wij zijn er om jouw kostbare spullen zo snel mogelijk van A naar (KD)B te brengen. Maak je geen zorgen om de papieren. Het komt goed. Wij zijn er om jou te helpen.

Onze koeriers staan voor jou klaar. Binnen 36 uur laden en lossen we in Europa. Maar ook supersnel buiten de Europese Unie

Wij zijn jouw spoed koeriersdienst in Zeeland en vér daarbuiten.

Meteen een offerte

Betrouwbaar, snel en betaalbaar transport, dit zochten wij voor het vervoer tussen ons en de leverancier van onze apparatuur. Na een belletje met KDB Sneltransport was dit snel geregeld. Er wordt meegedacht in de mogelijkheden en we worden altijd vriendelijk en kordaat geholpen.

Rick Gillesen, XYZ BasePoint

Wij zijn KDB Sneltransport

In 1999 zijn wij begonnen als spoed koeriersdienst in Zeeland. Nu komen we ook ver daarbuiten. Jouw spullen? Die zijn vanmiddag in Groningen. Of vandaag nog in Genua.

Bij KDB bedrijven we elke dag topsport. Eh, sneltranSPORT. En dat doen we met een hecht team, met korte lijntjes. Da’s lekker snel schakelen. Gas d’r op en gaan!

cor koster

Cor Koster

CEO – Chauffeur Offshore

Cor is een pietje-precies. Alles in de auto moet strak en netjes zitten. Jouw spullen mogen geen millimeter verschuiven. Als hij niet aan het werk is, dan kijkt hij graag naar Top Gear.

(Jeremy Clarkson: ‘Some say that he invented fast transport… but all we know is that he is called ‘The Stig’.’
‘The Stig’ rijdt een duizelingwekkend snelle Power Lap in ’s werelds snelste auto op het Top Gear-testcircuit.
‘The Stig’ zet eindelijk zijn helm af.
‘The Stig’ is…)

The Stig, eh, Cor komt lekker los op een goede Single Malt whisky. Liefst een beetje rokerig van smaak. Graag met muziek van U2 erbij. En het allerliefst in het thuisland van deze Ierse rockband.

Thea Koster

CEO – Jouw vaste contactpersoon

Thea is perfectionistisch. Dat is fijn voor jou, want zij laat niets aan het toeval over. Het is wat minder leuk voor Thea zelf. Maar dat is natuurlijk niet jouw probleem. Dat ze niet stopt tot alles in de puntjes geregeld is, hoe ingewikkeld ook, maakt het alleen maar handig voor jou.

Thea is het typetje ‘liever vijf minuten te vroeg dan een halve minuut te laat’. Ultrahandig.

Thea wilde liever geen antwoord geven op wat ze graag doet buiten kantooruren. (‘Euh… wat zijn kantooruren? Ik ben 24/7/365 bereikbaar!’) Uiteindelijk vertelde ze dit: ‘Ik hou van goede boeken. Liefst een goeie moordzaak. Als er in het eerste hoofdstuk nog niemand vermoord is, dan moet het wel een heel goed verhaal zijn. Anders vind ik het saai.’ (Niet jouw probleem. Hopen we.)

Onze chauffeurs zijn niet alleen snel, maar hebben ook:

VOG-verklaring

VCA-certificaat
Basiskennis gevaarlijke stoffen

Heftruckcertificaat

Bram Nortier

Bram Nortier

Allround Chauffeur

Bram maak je niet gek: hij traint de kleintjes bij de plaatselijke voetbalclub. Hij houdt die kleine Zeeuwse snelheidsduivels allemaal onder de duim.

Als we zeggen ‘Bram komt eraan,’ weet jij meteen wat je kunt verwachten: SuperBram. Supersociaal. Superbehulpzaam. Supersnel. Maar Bram heeft ook iets mysterieus. Hij is al zo lang hij bij ons in dienst is 29+. Geen mens weet hoe oud hij precies is. Heel typisch is dat hij áltijd nog even zijn bril uit de auto moet gaan halen. Terwijl hij weet dat hij de papieren toch niet kan lezen zonder. Dus wij vragen ons af… ach. Laat SuperBram. Een beetje mysterie mag wel bij een topcoureur.

Michel Ruitenbeek

Michel Ruitenbeek

Allround Chauffeur Internationaal

Michel weet het wel: op KINK FM ga je het hardst.

Gimme fuel gimme fire gimme that which I desire Ooh!

Met Metallica’s Fuel met 209 beats-per-minute geeft Michel onze spoedkoeriersdienst vleugels. Michel staat altijd klaar voor jou, met een grote glimlach op zijn gezicht. Denkt altijd met je mee. Vervelende ‘mannetjes’ bij de grens? Gedoe met afleveren? Juiste persoon ‘niet aanwezig’? Michel is vader van drie kinderen én twee bonuskinderen. No-nonsens dus bij Michel, hij laat de kaas niet van zijn brood eten. Het komt goed.

Diana Kalle

Diana Kalle

Chauffeur Bagagevervoer

Diana is onze vrolijke en creatieve wervelwind. Ze is groot fan van Disney, maar waarschijnlijk niet van Frozen, want je ziet haar vooral in de zomermaanden bij ons. Ze rijdt als het seizoenswerk (het bagagevervoer) losbarst. Het kan zo druk niet zijn: Diana blijft altijd ontspannen en beleefd. Zij tuned de autoradio graag op Elvis Presley en jarenzestigmuziek. Waarschijnlijk The Beach Boys, want ze gaat nu eenmaal graag vol gas in de zomer.

Buddha & Yuki

Yuki & Buddha*

Siberische spoedkoeriersdienst Selfie-service

*Yuki en Buddha gaan maximaal 1 keer per dag op pad.

Op de sociale media zijn Yuki en Buddha beroemd en ‘berucht’. We krijgen regelmatig verzoeken voor onze twee VIP’s. Ze worden zelfs apart bij onze ritjes gereserveerd: onze Siberische husky’s!

Yuki en Buddha zijn net als onze chauffeurs gek op autorijden. Al gaan ze dan niet zelf achter het stuur. Als ze naar ons blaffen in de auto bedoelen ze geheid: ‘Op links, en door!’ Dát is pas sneltransport.

Nog wat leuke Yuki en Buddha weetjes. Ze:

  • zitten graag bij Thea voor in de auto zodat ze naar buiten kunnen kijken.
  • houden ontzettend van aandacht
  • zijn erg fotogeniek
  • zijn dol op de selfie-service bij de speciale Siberische spoedkoeriersdienst
  • houden erg van andere honden, mensen en vooral kinderen
  • zijn erg eigenwijs
Ik wil speciaal Siberisch sneltransport

ConTact