< p>

Webordering

Wie zijn we eigenlijk bij KDB Sneltransport? Snel kennis maken?

onze

doelen

 

Waar we blij van worden

Bij KDB Sneltransport vinden we het belangrijk dat al onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze maken door ons in te zetten. Wanneer u ons eenmaal heeft benaderd zult u ervaren hoe fijn het is om een klein bedrijf uw belangen op gebied van transport en logistiek te te laten behartigen.

Betrouwbaar

Vertrouwen is niet iets wat je zomaar krijgt, dit zul je moeten winnen. Bij KDB Koeriers en Sneltransport heerst een echte "Hands On" mentaliteit, iets wat onze klanten erg waarderen.

Over ons

Wie is KDB Koeriers

 

Wat we doen

Ons specialisme ligt in de Maritieme, On en Offshore sector. Met name de "kleinere" zendingen die inclusief het voertuig niet meer wegen dan 3500 kg. Dit maximum gewicht valt niet onder de tachograafplicht waardoor we zéér snel ter plaatse kunnen zijn in vergelijking met regulier transport. Juist dáár halen we tijdwinst voor u als klant! We groeien enorm de laatste jaren, zo hard dat we het nauwelijks kunnen bijbenen, wilt u ons verder helpen om uw logistiek verder te perfectioneren? Wij durven!! U ook?

 

Ieder zijn specialiteit, zo komen we samen verder!

Wie zijn wij?

ons team

Thea

Thea Koster-de Waal

Functie: CEO

Werkzaam bij KDB Koeriers sinds December 2006
In eerste instantie krijgt u contact met mij via 0111-484427 of via E-mail, en zal ik u verder helpen in uw transport vraagstuk.
Ook ben ik nauw betrokken bij het calculeren, plannen en aansturen van alle transporten en chauffeurs. Een allrounder mag je wel zeggen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar Celtische muziek en wandelen met de hond vind ik ook heerlijk.
O ja, met een ritje Ierland kun je mij héél blij maken en rij ik zélf.

cor

Cor Koster

Functie: Chauffeur Offshore.


Werkzaam bij KDB Koeriers en Sneltransport sinds Mei 1999 en heeft een coördinerende functie bij de dagelijkse dienstverlening. Muziekliefhebber, idolaat van U2 en van de stad Dublin. Ierland en Schotland zijn zeker twee van mijn favoriete bestemmingen.
De Balkan is sinds 1996 ook één van mijn favoriete bestemmingen. Slovenië, Kroatië. Bel ons maar!!

jaap

Jaap Bij de Vaate

Functie: Allround chauffeur.


Jaap is werkzaam bij KDB Koeriers vanaf Mei 2016 en staat dag en nacht voor u klaar.
Jaap is gedecoreerd vrijwillig brandweerman in ruste. Doet het in zijn vrije tijd lekker rustig aan als trotse opa.

 

 

foto volgt later

Bram Nortier

 

Functie: Meewerkend Manager Operations.
 
Werkzaam sinds maart 2023 bij KDB Sneltransport
Leeftijd, al jaren 29+, samenwonend, vader van 2 kinderen en al mijn hele leven woonachtig op Schouwen-Duiveland.

Al een lange tijd werkzaam in vervoer/logistiek, maar nu eindelijk in een functie die ook nog eens goed bij me past! Graag sta ik voor mensen klaar, ben sociaal, behulpzaam en probeer mee te denken waar ik kan! In mijn vrije tijd houd ik me bezig met verschillende sportieve interesses en van reizen krijg ik bovendien ook veel energie.

Bij KDB Sneltransport wordt hard werken in een prettige werksfeer gecombineerd met de nodige dosis humor en staat samenwerken erg hoog in het vaandel. Alleen is maar alleen, maar samen staan we sterk en kunnen we U op de juiste manier Snel en gepast van dienst zijn!!!

 

 

 

 

 

Wat zeggen

onze klanten

Thea heeft voor Diving Service Raaijman een spoedrit naar Zweden uitgevoerd om een ROV op te halen! Wij hebben vluchtig eea afgesproken en zij hebben dit tot in de puntjes geregeld en heeft mij zelfs geholpen met de overdracht en laatste checks! Ik kan iedereen KDB sneltransport zeer aanbevelen.

Ralf Raaijman

Sinds enige tijd voeren we transporten uit met KDB koeriers. Eigenlijk verloopt alles altijd uitstekend. Duidelijke afspraken, Heldere communicatie. Snelle respons. Wij zijn heel blij met Thea als contact. Hugo Huissen Technical Sales Engineer MME-Group Marine anodes and MGPS systems.

Hugo Huissen

Wij hebben pas Cor nog een opdracht gegeven en deze heeft Cor met spoed behandeld even met een pakket naar L├╝beck, En dit netjes en correct afgehandeld perfect, bedankt voor de goede service Cor.

Jan Koelink

No nonsens mentaliteit! Wij hebben (tot nu toe) 2 ritten geboekt bij KDB sneltransport, en dit is zeer goed bevallen. Vriendelijk personeel, en een zeer snelle service!

Jan Warbout

Voor EuroRope bv en Safe Lifting Is het belangrijk om een goede partner als KDB koeriers te hebben die flexibel is en meedenkt in oplossingen.

Karin Vroegop

Great service all over Europe. People whom understand the need of the Maritme industry! I can only recommend Thea and Cor Koster!

Ruud Bimmel