< p>

Webordering

Wie zijn we eigenlijk bij KDB Sneltransport? Snel kennis maken?

onze

doelen

 

Waar we blij van worden

Bij KDB Sneltransport vinden we het belangrijk dat al onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze maken door ons in te zetten. Wanneer u ons eenmaal heeft benaderd zult u ervaren hoe fijn het is om een klein bedrijf uw belangen op gebied van transport en logistiek te te laten behartigen.

Betrouwbaar

Vertrouwen is niet iets wat je zomaar krijgt, dit zul je moeten winnen. Bij KDB Koeriers en Sneltransport heerst een echte "Hands On" mentaliteit, iets wat onze klanten erg waarderen.

Over ons

Wie is KDB Koeriers

 

Wat we doen

Ons specialisme ligt in de Maritieme, On en Offshore sector. Met name de "kleinere" zendingen die inclusief het voertuig niet meer wegen dan 3500 kg. Dit maximum gewicht valt niet onder de tachograafplicht waardoor we zéér snel ter plaatse kunnen zijn in vergelijking met regulier transport. Juist dáár halen we tijdwinst voor u als klant! We groeien enorm de laatste jaren, zo hard dat we het nauwelijks kunnen bijbenen, wilt u ons verder helpen om uw logistiek verder te perfectioneren? Wij durven!! U ook?

 

Ieder zijn specialiteit, zo komen we samen verder!

Wie zijn wij?

ons team

Thea

Thea Koster-de Waal

Functie: Planning/Calculatie Transport
In eerste instantie krijgt u contact met mij via 0111-484427 of via E-mail, ik zal u verder helpen in uw transport vraagstuk.
Werkzaam bij KDB Koeriers sinds December 2006 en ben nauw betrokken bij het calculeren, plannen en aansturen van alle transporten en chauffeurs. Een allrounder mag je wel zeggen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar Celtische muziek en wandelen met de hond vind ik ook heerlijk.
O ja, met een ritje Ierland kun je mij héél blij maken en rij ik zélf.

cor

Cor Koster

Functie: MD
Werkzaam bij KDB Koeriers en Sneltransport sinds Mei 1999 en heeft een coördinerende functie bij de dagelijkse dienstverlening. Muziekliefhebber, idolaat van U2 en van de stad Dublin. Ierland en Schotland zijn zeker twee van mijn favoriete bestemmingen.
De Balkan is sinds 1996 ook één van mijn favoriete bestemmingen. Slovenië, Kroatië. Bel ons maar!!

jaap

Jaap Bij de Vaate

Functie: Allround chauffeur
Jaap is werkzaam bij KDB Koeriers vanaf Mei 2016 en staat dag en nacht voor u klaar.
Jaap is gedecoreerd vrijwillig brandweerman in ruste. Doet het in zijn vrije tijd lekker rustig aan als trotse opa.

Wat zeggen

onze klanten

Thea heeft voor Diving Service Raaijman een spoedrit naar Zweden uitgevoerd om een ROV op te halen! Wij hebben vluchtig eea afgesproken en zij hebben dit tot in de puntjes geregeld en heeft mij zelfs geholpen met de overdracht en laatste checks! Ik kan iedereen KDB sneltransport zeer aanbevelen.

Ralf Raaijman

Sinds enige tijd voeren we transporten uit met KDB koeriers. Eigenlijk verloopt alles altijd uitstekend. Duidelijke afspraken, Heldere communicatie. Snelle respons. Wij zijn heel blij met Thea als contact. Hugo Huissen Technical Sales Engineer MME-Group Marine anodes and MGPS systems.

Hugo Huissen

Wij hebben pas Cor nog een opdracht gegeven en deze heeft Cor met spoed behandeld even met een pakket naar L├╝beck, En dit netjes en correct afgehandeld perfect, bedankt voor de goede service Cor.

Jan Koelink

No nonsens mentaliteit! Wij hebben (tot nu toe) 2 ritten geboekt bij KDB sneltransport, en dit is zeer goed bevallen. Vriendelijk personeel, en een zeer snelle service!

Jan Warbout

Voor EuroRope bv en Safe Lifting Is het belangrijk om een goede partner als KDB koeriers te hebben die flexibel is en meedenkt in oplossingen.

Karin Vroegop

Great service all over Europe. People whom understand the need of the Maritme industry! I can only recommend Thea and Cor Koster!

Ruud Bimmel