Bagagevervoer fietsvakantie

Bagagevervoer fietsvakantie een gedoe? Echt niet – wij nemen je tassen uit handen!

Bagagevervoer… fietsvakantie… mompel je. Je ergste nachtmerrie. Je draait jezelf zwetend om in bed. Je trapt zwoegend in de eerste versnelling een heuvel op, er bungelt er van alles aan je stuur. Bijna boven… je voorwiel gaat omhoog en je gaat zowat ondersteboven. Oeps. Topzware bagagedrager van een dubbele fietstas die aan beiden zijden uitpuilt…

Zorgeloos bagagevervoer fietsvakantie of wandelvakantie

Ben je van plan om binnenkort op een fiets- of wandelvakantie te gaan, maar zie je op tegen het gesjouw met zware bagage? Niet wakker van liggen! Wij nemen graag je zware tassen voor je uit handen, zodat jij volop kunt genieten van je avontuur op twee wielen of benen.

Net een fantastische fietsreis in Nederland achter de rug met het gezin. Elke dag een nieuwe stad en een nieuw hotel en zonder zorgen kunnen genieten van de vakantie vermits alle bagage tijdig en veilig werd opgehaald en geleverd. Oprechte dank aan bagagevervoer.com en het vervoersteam. Een echte aanrader en ontzettend professioneel.

Tim van den Bulcke

Elfstedentocht fietsen met bagagevervoer? Pieterpad wandelen met bagagevervoer?

Het Pieterpad staat al heel lang op jouw bucketlist. Jij hoeft er niet tegenop te zien om met jouw spullen te moeten sjouwen tijdens jouw wandeltochten. Want dat doen wij voor je!

Ons professionele bagagevervoer biedt eindeloos veel praktische oplossingen voor het perfecte wandel- of fietsavontuur. Denk aan:

– De Elfstedentocht fietsen met bagagevervoer
– Fietsen van hotel naar hotel met bagagevervoer of
– Het Pieterpad wandelen met bagagevervoer.

Werkwijze bagagevervoer fietsvakantie / wandelvakantie

Jij wilt toch op vakantie zónder zware rugzakken, of dat er van alles aan je fiets bungelt? Wij regelen het bagagetransport tijdens jouw fiets- of wandelavontuur op een praktische manier:

Bagagevervoer fietsvakantie

1. Wij nemen je tassen elke dag uit handen

Jij laat elke dag jouw spullen achter bij de receptie van het hotel vanwaar je vertrekt. De koerier van Bagagevervoer.com haalt jouw bagage na 09:00 uur op bij de receptie. Uiterlijk 17:00 uur staan jouw tassen voor je klaar op jouw volgende overnachtingsplaats. Zo kun jij zonder zorgen op pad! Wil je een nacht extra verblijven in een hotel? Dat is natuurlijk geen probleem.

2. Jouw bagage is 100% veilig

Jouw bagage is tijdens het transport altijd gratis verzekerd tot een bedrag van maximaal       
€ 300,- . Extra bijverzekeren kan altijd, tegen een kleine meerprijs.

3. Ook op de laatste vakantiedag kun je relaxen

Ook op de laatste dag van jouw vakantie hoef jij je nergens zorgen over te maken. Geen gedoe, gewoon lekker ontspannen! Wij regelen het vervoer van jouw bagage als jij dit wilt. En wil je dat we de fietsen terugbrengen naar het startpunt? Ook dat doen we voor je!

4. Fietsenhuur

Heb je zelf geen (elektrische) fietsen en wil je toch op fietsvakantie? Geen probleem. Laat het ons weten en ze staan klaar voor je op het startpunt van jouw vakantie! 

Ik ben zeer tevreden over Bagagevervoer.com (of KDB Sneltransport) en raad het bedrijf van harte aan. Ze hebben ons volledig ontzorgd tijdens onze fietsvakantie in Zeeland. Ze hebben niet alleen onze bagage vervoerd maar ook nog kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen voor ons geregeld toen wij er zelf niet in slaagden om deze ergens te reserveren. Helaas moesten we onze vakantie in verband met persoonlijke omstandigheden een dag eerder afbreken. Bagagevervoer had daarvoor alle begrip en hielp ons uit de brand, en deed dat bovendien zonder extra kosten te rekenen. Kortom: ongeëvenaarde dienstverlening die ik graag op meer plekken zou aantreffen!

Jorn de B.

6 redenen voor professioneel bagagevervoer fietsvakantie

Ben jij ook het type mens dat voor zichzelf goede redenen moet verzinnen om zichzelf iets te gunnen? Wij ook. Dus geven wij jou zeven redenen om voor professioneel bagagevervoer te kiezen:

  1. Meteen iemand aan de lijn: geen wachttijden!
  2. Altijd een vaste contactpersoon: persoonlijke service!
  3. Scherpe en transparante prijsafspraken.
  4. Heldere afspraken, geen gedoe!
  5. Jouw bagage altijd gratis verzekerd
  6. Alles tot in de puntjes geregeld voor jou: jij kunt zorgeloos op pad!

Geniet van een zorgeloze vakantie met bagagevervoer.com

Wacht niet langer en maak jouw vakantie nog aangenamer door bagagevervoer.com in te schakelen. Laat het gedoe achterwege en focus op wat echt telt: jouw avontuur op de fiets!

Wij hebben zelf georganiseerde fietstocht van Hotel naar Hotel. Starten in Hilversum – Amsterdam – IJmuiden – Noordwijk – Poeldijk – boot SS Rotterdam – Bodegraven – Hilversum. Door Bagagevervoer de koffers ophalen/bezorgen en elke dag een mail hoe het is verlopen. Wij zijn 100% tevreden beter kon het niet in onze ogen. Als wij zo iets organiseren zullen wij zeker bagagevervoer inschakelen.

Martin Welman

ConTact